DE GROOTSTE FIETSSPECIALIST VAN DE REGIO0345 63 24 87 
info@tweewielercentrumdenbreejen.nl

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
  18:00 - 20:00 koopavond showroom
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten (feestdagen gesloten)
fietsbanner


Altijd verzekerd van zorgeloos fietsen?

fietsbanner

Scott Bikes


Bij SCOTT is fietsen is een onderdeel van hun leven. Geleid door innovatie, technologie en design, ontwikkelen ze een aantal van de beste fietsen, kleding en apparatuur voor u. Wanneer je écht waar voor je geld wilt kom je al snel uit bij Scott fietsen. De frames zijn van uitstekende kwaliteit met goed uitgebalanceerd rijgedrag. De racefietsen van Scott zijn de ultieme afweging tussen aerodynamica en comfort. Bovendien zijn de fietsen vaak uitgerust met goede onderdelen voor de prijs, waardoor Scott fietsen uitblinken op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding.

De fietsen van Scott zijn ontstaan door Amerikaanse bluf en Zwitserse precisie. Zo hebben de fietsen een bruut design en zijn alle details op en top afgewerkt. Scott is nummer één op het gebied van carbontechnologie en blijft innoveren met betrekking tot de banden. 

Hoewel Scott geen klassiek fietsmerk is, maakt dit merk wel onderdeel uit van de geschiedenis van het wielrennen. Voor een legendarisch moment gaan we terug naar de Tour de France van 1989. Het was de alles beslissende tijdrit waarin Greg Lemond een achterstand van 50 seconden moest goedmaken op gele trui drager Laurent Fignon. Meneer Greg Lemond won uiteindelijk met 8 seconden verschil. De reden? Je raadt het misschien al: de fiets van Scott. 

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Merk
Kleur
47 modellen gevonden
Sorteren op: