DE GROOTSTE FIETSSPECIALIST VAN DE REGIO0345 63 24 87 
info@tweewielercentrumdenbreejen.nl

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
  18:00 - 20:00 koopavond showroom
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten (feestdagen gesloten)
fietsbanner


Altijd verzekerd van zorgeloos fietsen?

fietsbanner

Onderhoud, reparatie en nazorg


Onze specialisten in de werkplaats zorgen voor het kwalitatief hoge onderhoud aan uw fiets. Regelmatig worden de monteurs geschoold en bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen en technieken. We beogen een gemiddelde reparatieduur van een dag, mits er grotere reparaties uitgevoerd moeten worden.
Met nazorg duiden we op het belang van het beantwoorden van vragen die rijzen en oplossen van problemen die zich voordoen na de aankoop van uw fiets.
Voor onze werkplaatstarieven hanteren we voor bij ons gekochte fietsen een gereduceerd (klant)tarief en kan er van een gratis leenfiets (mits beschikbaar) gebruik gemaakt worden.

Niet alleen een breed assortiment, maar ook de kennis van de diverse producten is van belang bij het kiezen van accessoires bij uw aankoop. Bij aankoop van een fiets worden de nieuwe accessoires gratis gemonteerd.
 

fietstechnicus Bas
fietstechnicus Benjamin
fietstechnicus Dennis
fietstechnicus Paul

Werkplaats


Tweewielercentrum den Breejen beschikt over een professionele werkplaats waar u met al uw fietsproblemen terecht kunt. Onze werkplaats is een gecertificeerd Shimano Servicecenter en voorzien van 5 werkplekken met moderne apparatuur. 

Een lekke band, een slag in een wiel, een e-bike met storing: onze monteurs lossen het vakkundig voor u op. Bij acute problemen kunt u de fiets brengen en wordt deze zo spoedig mogelijk hersteld. Wilt u een iets minder urgente reparatie uit laten voeren (bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of het laten vervangen van een band die begint te slijten, maar nog niet lek is)? Dan kunt u telefonisch of via deze werkplaatsplanner een dagafspraak maken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u uw fiets niet langer dan nodig hoeft te missen. 

Op tijd onderhoud en reparatie aan u fiets is belangrijk!

Door uw fiets op tijd te laten repareren voorkomt u wellicht overige (dure) reparaties en kunt u weer fijn fietsen. Breng uw fiets regelmatig langs voor een onderhoudsbeurt, ook als u uw fiets vaak zelf controleert.Onze vakmensen zijn getraind om kleine (beginnende) gebreken aan uw fiets te constateren. Door dit regelmatige onderhoud worden gebreken aan uw fiets sneller opgemerkt en is het mogelijk om bepaalde soorten slijtage aan uw fiets te voorkomen. Ook in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant is regelmatig onderhoud belangrijk. 

Heeft u een fiets met een servicekaart bij ons gekocht? U ontvangt automatisch (per SMS) uitnodigingen voor de servicebeurten.

Tarievenlijst beurten:

Klanttarief = werkplaatstarief bij aanschaf fiets bij Tweewielercentrum den Breejen

Standaardtarief = werkplaatstarief normaal

Leenfiets nodig?
<p>Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo&#39;n ingrijpende reparatie kunt u een leenfiets bij Tweewielercenterum den Breejen aanvragen en is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Heeft u de fiets bij ons gekocht? Dan is een leenfiets gratis. In een ander geval brengen we voor een normale leenfiets &euro; 7.50 en voor een leen e-bike &euro; 15.00.</p>

Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo'n ingrijpende reparatie kunt u een leenfiets bij Tweewielercenterum den Breejen aanvragen en is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Heeft u de fiets bij ons gekocht? Dan is een leenfiets gratis. In een ander geval brengen we voor een normale leenfiets € 7.50 en voor een leen e-bike € 15.00.

Halen en brengen?
<p>Wegens de verhoogde transportkosten zijn wij genoodzaakt om een vergoeding voor onze ophaal- en wegbrengservice in rekening te brengen. Binnen een straal tot en met 15 km van de regio Leerdam &euro; 7.50, binnen een straal vanaf 16 km tot 30 km van de regio Leerdam &euro; 15.00 per werkplaatsopdracht (op afspraak route op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag)</p>

Wegens de verhoogde transportkosten zijn wij genoodzaakt om een vergoeding voor onze ophaal- en wegbrengservice in rekening te brengen. Binnen een straal tot en met 15 km van de regio Leerdam € 7.50, binnen een straal vanaf 16 km tot 30 km van de regio Leerdam € 15.00 per werkplaatsopdracht (op afspraak route op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag)

Shimano Service Center
<p>Jouw fiets heeft geen geheimen voor ons.&nbsp;Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn.</p>

Jouw fiets heeft geen geheimen voor ons. Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn.