DE GROOTSTE FIETSSPECIALIST VAN DE REGIO0345 63 24 87 
info@tweewielercentrumdenbreejen.nl

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
  18:00 - 20:00 koopavond showroom
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten (feestdagen gesloten)
fietsbanner

Met fietsZeker hebt u jarenlang onbezorgd fietsplezier!


Om volledig te kunnen genieten van de voordelen die de aankoop van een fiets
bij tweewielerspecialist Den Breejen u kan bieden, kunt u kiezen voor het FietsZeker SOG pakket.

Een fiets heeft de gebruikelijke service en onderhoud nodig. Door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud, wordt de kans op storingen en defecten aanzienlijk verminderd. Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor Service en Onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven, hebben wij een FietsZeker SOG pakket samengesteld.

Ons FietsZeker SOG pakket houdt onder meer in: Gedurende 5 jaar na aankoop van uw nieuwe kwaliteitsfiets:

  • Alle Inspectie, Service- en Onderhoudsbeurten (5x) zie hieronder
  • Jaarlijkse inspectie van verlichting en alle draaiende delen
  • Vervanging van defecte delen
  • Vervanging van onderdelen t.g.v. slijtage
  • Defecte accu of motor wordt gratis vervangen
  • Geen kosten van arbeidsloon!
  • Voor een vast bedrag per maand (afhankelijk van adviesprijs fiets)

Schades door aanrijding en elk ander van buitenkomend onheil zijn bij de cascoverzekering (indien afgesloten) meeverzekerd. Schades of defecten als gevolg van aantoonbaar onzorgvuldig gebruik en terugvallende actieradius vallen niet onder het FietsZeker SOG pakket.

Uw nieuwe E-bike voor een vast bedrag per maand met het FietsZeker Betaalplan!
 

Onze merken

Alpina
Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen
Batavus
Voor onze ontwerpers is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. We hebben al deze kenmerken in verschillende gradaties in onze fietsen verwerkt.
Carqon
Carqon, voor jou en je kinderen. Carqon is er speciaal voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Onze bakfietsen bieden de kwaliteit, veiligheid en het comfort om onderweg zoveel mogelijk samen te genieten.
Cortina
Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook...
Gazelle
Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Onze fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Wij denken altijd na over hoe ons design slimmer kan en de techniek van onze e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo'n 250.000 fietsen per jaar. Dit doen wij vol passie en overgave!
Isaac
Elke Isaac bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Koga
Premium kwaliteit en service sinds 1974. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Door de actieve connectie met de wielersport is KOGA in staat om haar kennis, passie en toewijding om te zetten in superieure producten voor iedere fietsliefhebber.
Riese & Müller
De passie voor fietsen en innovaties samen met ons perfectionisme domineren ons werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.
Scott
Bij SCOTT is fietsen is een onderdeel van ons leven. Geleid door innovatie, technologie en design, ontwikkelen we een aantal van de beste fietsen, kleding en apparatuur voor u.
Urban Arrow
Bij Urban Arrow willen we koploper zijn in stedelijke mobiliteit. Onze designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. We passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010.