Werkplaats-afspraak

Onze professionele werkplaats

Tweewielercentrum den Breejen beschikt over een professionele werkplaats waar u met al uw fietsproblemen terecht kunt. Onze werkplaats is een gecertificeerd Shimano Servicecenter en voorzien van 5 werkplekken met moderne apparatuur.

Een lekke band, een slag in een wiel, een e-bike met storing: onze monteurs lossen het vakkundig voor u op. Bij acute problemen kunt u de fiets brengen en wordt deze zo spoedig mogelijk hersteld. Wilt u een iets minder urgente reparatie uit laten voeren (bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of het laten vervangen van een band die begint te slijten, maar nog niet lek is)? Dan kunt u telefonisch of via deze werkplaatsplanner een dagafspraak maken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u uw fiets niet langer dan nodig hoeft te missen. 

Onderhoud/reparatie:

Door uw fiets op tijd te laten repareren voorkomt u wellicht overige (dure) reparaties en kunt u weer fijn fietsen. Breng uw fiets regelmatig langs voor een onderhoudsbeurt, ook als u uw fiets vaak zelf controleert.Onze vakmensen zijn getraind om kleine (beginnende) gebreken aan uw fiets te constateren. Door dit regelmatige onderhoud worden gebreken aan uw fiets sneller opgemerkt en is het mogelijk om bepaalde soorten slijtage aan uw fiets te voorkomen. Ook in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant is regelmatig onderhoud belangrijk. 

Heeft u een fiets met een servicekaart bij ons gekocht? U ontvangt automatisch (per SMS) uitnodigingen voor de servicebeurten.

Leenfiets:

Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo'n ingrijpende reparatie kunt u een leenfiets bij Tweewielercenterum den Breejen aanvragen en is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Heeft u de fiets bij ons gekocht? Dan is een leenfiets gratis. In een ander geval brengen we voor een normale leenfiets € 7.50 en voor een leen e-bike € 15.00.

Plan hier uw werkplaatsafspraak: https://www.twsc.nl/tweewieler-centrum-den-breejen-leerdam/

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9.00-18.00
Woensdag:  9.00-18.00
Donderdag:  9.00-18.00
Vrijdag:  9.00-18.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook