Toerfietsen

EROP UIT! Licht, sportief en luxe afgewerkt tot in de finesses. KOGA staat niet voor niets bekend als de specialist in recreatieve toerfietsen. Een KOGA fiets staat garant voor optimaal fietsgenot. De fantastische rijeigenschappen en gedegen kwaliteit maken van elke fietstocht een bijzondere belevenis.

KOGA

Gazelle Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Het hoogwaardige assortiment koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht high end carbon of aluminium frames.
Samenwerkingen met toppartners als Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental zorgen ervoor dat vele onderdelen perfect in de fiets zijn geïntegreerd. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen beperkt het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum. Er is een Gazelle Ultimate voor elk type gebruik. Kies een elektrische Gazelle Ultimate, Ultimate sportive trekking, Ultimate trekking of Ultimate stadsfiets.

Gazelle Ultimate

Gazelle en Giant trekkingfietsen. Op zoek naar de ideale sportieve metgezel tijdens lange toertochten? Het lichte gewicht, de vele versnellingen en slimme innovaties maken de trekkingfietsen van Gazelle en Giant tot sportieve kilometervreters. Voor dagelijks gebruik of verre fietsvakantie. Dankzij verstelbare onderdelen als het stuur en zadel, past u eenvoudig uw fietscomfort aan. Geen afstand is te ver!

Ga voor de sportieve trekking met hoogwaardige onderdelen, strakke vormgegeven aluminium frame en carbon voorvork. Gazelle en Giant trekkingfietsen garanderen sportief fietsgedrag en door de lage, ruime instap stapt u makkelijk op en af. Door het lage gewicht zijn zij bij uitstek geschikt om makkelijk vervoerd te worden.  

Gazelle en Giant trekkingfietsen