MTB Team

Sponsoring

Tweewielercentrum den Breejen is maatschappelijk betrokken. Bijna dagelijks krijgen we aanvragen om lokale verenigingen, stichtingen, goede doelen en sponsortochten te ondersteunen. Helaas is het voor ons niet mogelijk om overal aan mee te doen. Daarom hebben we ervoor gekozen om wat intensiever samen te werken met bepaalde projecten en lokale initatieven. Aanvragen worden voor de aanvang van een nieuw kalenderjaar behandeld. Voorbeelden van projecten uit het verleden en het heden zijn: Stichting Fietsmaatjes, Samenloop voor Hoop, Tour du ALS, Glasstadmars,Timmerdorp, Zuid-Hollands Landschap, LRC, Avondvierdaagse, Sportstichting De Wiel, Alpe d'HuZes, De Vogelvriend, Stichting Leergeld en diverse projecten van vrijwilligersacties voor kerken. 

Daarnaast steunen we personeel dat aan evenementen meedoet. Ons teamlid Martin gaat de Aple d'Huzes 2020 fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek in de strijd tegen kanker. Tweewielercentrum den Breejen is shirtsponsor. Elke euro is van levensbelang! https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MartinJong/alpe-dhuzes-2020

 

 Onze klant Roland van Nisselrooij gaat 3x de Mont Ventoux beklimmen om geld op te halen voor onderzoek naar lymfklierkanker Hodgkin. Steun hem ook op: https://www.lymph-co.com/actie/roland-van-nisselrooij

MTB Team Giant den Breejen

In 2017 heeft Tweewielercentrum den Breejen een nieuw mountainbiketeam opgericht. Het voornaamste doel van dit team is het begeleiden en opleiden van jeugd. Er worden zowel regionale als landelijke wedstrijden verreden door de verschillende teamleden. 

Jeugdteamleden: Elena Poppelaars, Jolien Korf, Senna Middelkoop, Dion Slomp

Volwassen teamleden en trainers/begeleiders: Bas den Breejen, Marinus Dijkman (tevens Giant ambassadeur)

Begeleider: Gert Korf

De hoofdsponsoren van MTB Team Giant den Breejen zijn: Tweewielercentrum den Breejen, Giant Bicycles, Klusbedrijf Dijkman, CST Tires, FLR shoes, 1005 van data naar groei en Cyclon smeer- en onderhoudsmiddelen.

 

 Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9.00-18.00
Woensdag:  9.00-18.00
Donderdag:  9.00-18.00
Vrijdag:  9.00-18.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook