Lease

Zakelijke en privé lease bij Tweewielercentrum den Breejen

Zakelijke lease

Dankzij de nieuwe fietsregeling per 1 januari 2020 rijd je de leasefiets van de zaak al tegen 7% bijtelling. Of anders gezegd: al vanaf een paar euro per maand. Dankzij de lage kosten en de heldere regels, is het nu zeer aantrekkelijk om voor de leasefiets te kiezen. Voor zowel werkgever als werknemer. En jouw fiets van de zaak kan elk type fiets zijn. Van stadsfiets tot elektrische fiets, van mountainbike of racefiets tot speed-pedelec. In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets van de zaak voor elke doelgroep interessant. Want ook al rijd je een leaseauto, een leasefiets past daar prima bij. OV-kaart van de baas? Ook dan is de fiets van de zaak een uitkomst; bijvoorbeeld om naar het station te fietsen. Wil je de fiets alleen in het weekend gebruiken? Ook geen probleem! De fiets is het meest duurzame vervoersmiddel en zorgt ook nog eens voor de dagelijkse beweging waardoor je fitter en vrolijker op je werk aankomt.

Uw voordelen als werknemer:

 • Zoek je droomfiets uit met een fiscaal voordeel tot wel 35%. Betaalt je werkgever mee? Dan loopt je voordeel ten opzichte van privé-aanschaf op tot wel 80%. 
 • Je betaalt maandelijks een laag, vast leasebedrag. Na afloop van het contract kun je de fiets voordelig overnemen.
 • Onbezorgd onderweg, want je leasefiets is altijd inclusief onderhoud en verzekering.
 • Pech onderweg? Onbezorgd fietsen dankzij de 24/7 pechhulp

Het allerbelangrijkste is dat je werkgever meedoet aan de nieuwe leaseregeling. Om uw werkgever te kunnen overtuigen hebben we alvast een aantal voordelen op een rij gezet. 

Uw voordelen als werkgever: 

 • Fietsen houdt uw werknmer energiek, fit en effectief.
 • Bied uw werknemers een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde.
 • De fiets draagt bij aan een groen mobiliteitsbeleid.
 • De werkkostenregeling kunt u gebruiken voor andere belangrijke zaken.
 • Bepaal zelf of u meebetaalt aan de leasefiets van uw werknemers.
 • Bespaar op uw parkeerkosten, brandstof en kilometervergoedingen.

Meer informatie kunt u bij het team van Tweewielercentrum den Breejen opvragen. We bieden de werknemer en de werkgever ook de mogelijkheid tot het geven van een pitch bij de personeelsvereniging/ondernemingsraad van het bedrijf aan. 

Afhankelijk van uw keuze uit ons assortiment werken we samen met https://www.cycle.lease/ https://www.lease-a-bike.nl/ https://www.koga.com/nl/lease en https://www.leasefiets.nl/

Privé lease

Doet uw werkgever niet mee aan de nieuwe fietsregeling? En wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Tweewielercentrum den Breejen heeft voor u een alternatief met privé lease.

 • Vaak compenseert uw maandelijkse rijkostenvergoeding, welke bij de zakelijke lease vervalt,  met het maandelijkse leasebedrag.
 • U bent direct eigenaar van de fiets.
 • Een vast maandbedrag.
 • Boetevrij extra aflossen.
 • Extra optie: uit een diefstal cascoverzekering met pechhulp, uit te breiden met extra garantie op accu en motor en/of onderhoud excl. of incl. onderdelen.

Voor private lease kunt u informatie bij het team van Tweewielercentrum den Breejen opvragen of verder lezen op https://www.fiets-flex.nl/.

Enkele voorbeelden van samenwerkingsverbanden voor aankoop van fietsen voor werknemers of aankoop/onderhoud van dienstfietsen met bedrijven uit het heden en verleden zijn: Hearthside Europe, Slagerijen Kaldenberg BV, FiscFree, Bedrijfsfietsen Nederland

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9.00-18.00
Woensdag:  9.00-18.00
Donderdag:  9.00-18.00
Vrijdag:  9.00-18.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook