Isaac Race & Atb

The Isaac story

Transforming science into motion

Het Isaac verhaal: Isaac werd opgericht in 2001 als technisch ontwikkelaar van carbon-composiet vorken en onderdelen. Onze naam - en onze inspiratie - komt uit een van de meest import pictogrammen in de moderne wetenschap: Sir Isaac Newton. Sir Isaac Newton was een echte vernieuwer en onthulde de wetten van de natuur en beweging. Fietsen belichaamt beweging: dit is waar Isaac Cycles en Sir Isaac Newton ontmoeten.
Isaac is blijven bevorderen en te innoveren - altijd tegen de grenzen van de prestaties in zowel materialen en design. Wij zijn erkend als een pure koolstof merk blijft een pionier in zowel gevorderde framesets en complete fietsen zijn. Veel van onze innovaties zijn nu geaccepteerd als industriestandaarden.
Vandaag, Isaac Cycles stelt fietsers om uit te blinken door het ontwikkelen en vervaardigen van exclusieve frames met materialen van de hoogste kwaliteit. Isaac is een ambitieuze Nederlandse merk gebaseerd op de meest inspirerende fietsen regio van Nederland: de provincie Limburg.

True to our name, Isaac is challenging the elements.

Kijk hier naar de Isaac collectie