Giant Race & Atb

Giant Race & Atb

Fitter worden, sneller worden en meer kilometers rijden met de lichtgewicht, soepele en comfortabele aluminium racemachines van Giant!
De bekroonde Giant Defy is gemaakt door de beste frametechnici ter wereld en dankt zijn reputatie aan het leveren van geweldige prestaties voor fietsers die dagelijks een ritje maken.
Voor allround racefietsen is een perfecte balans tussen stijfheid, een laag gewichten soepele verticale flexibiliteit de belangrijkste factor voor succes. Met zijn herontworpen Advanced-grade composite frameset is de gloednieuwe Giant TCR Advanced klaar voor de uitdaging!
De beste aerodynamica in zijn klasse plus een scherpe en toch stabiele handling op de weg: je krijgt het allemaal met de Giant Propel Advanced!
Lichte en levendige raceprestaties met de toegevoegde waarde van comfort en controle, soepel, snel en gaaf om Giant te rijden.

Klik hier voor de Giant racefietsen.

Vrouwelijke wielrenner


De vrouwelijke wielrenner kan zich welkom voelen bij Tweewielercentrum den Breejen! Naast dameskleding en diverse accessoires voor het dames wielrennen is het unieke damesspecifieke van de Giant Liv in onze collectie opgenomen